Det er skønt at lave mad over bål - her er en anden god ide.
Hvis du laver snobrødet i en røremaskine behøver du ikke opløse gæren først, så kan du blot tilsætte det hele og røre i ca. 8 min.
HUSK at tænde bålet i god tid, for snobrød skal bages over gløder og ikke over ild.
11252 kJ / 2689 kcal
1072 kJ / 256 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 15,9 % | 10 g |
Kulhydrat: | 42 % | 26,5 g |
Fedt: | 42,1 % | 12,2 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Mælk
|
1½ dl |
Gær
|
25 g |
Arla® ØKO yoghurt naturel 0,5%, eller andet syrnet produkt
|
1½ dl |
Hvedemel (ca. ca. 4 dl)
|
250 g |
Fuldkornshvedemel (ca. ca. 2 dl)
|
125 g |
Groft salt
|
1½ tsk |
Gul ost i små tern
|
100 g |
Frisk eller tørret oregano
|
½ spsk |
Bacon eller 6 skiver lufttørret skinke
|
12 skiver |
---|
Tomatketchup
|
---|