Hvis du bruger pasta, der er større end suppehorn, skal de koge ca. 10 min.
9282 kJ / 2218 kcal
278 kJ / 67 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 21,9 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 33,3 % | 5,5 g |
Fedt: | 44,8 % | 3,4 g |
Er der mere plads over bålet kan dette madbrød måske friste?
Vidste du, at du gerne må lave et bål på de danske strande? Eller i de bålhytter der findes rundt omkring i Danmark? Mad over bål er en hyggelig og sjov udeaktivitet at lave sammen med sine børn https://www.arla.dk/madlojer/#balsuppe Se med, når Britta og hendes børn laver bålsuppe – og få tips og tricks fra bålekspert Jakob Nusbaum.
200 g
Bacon i tern
|
---|
2
Løg i tern (ca. 100 g)
|
|
---|---|
2
Hakkede fed hvidløg
|
|
500 g
Blandede grøntsager i mindre stykker (fx gulerod, selleri, pastinak, porre, fennikel, græskar)
|
|
2
Kartofler i tern (ca. 150 g)
|
|
1¼ liter
Grøntsagsbouillon (eller vand og en bouillonterning)
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
5 stilke
Frisk timian
|
|
1 spsk
Mild paprika
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
75 g
Tørret pasta, fx suppehorn
|
|
---|---|
1 dåse
Hvide eller brune bønner i chilisauce (ca. 400 g)
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost eller anden revet ost
|
|
---|---|
1 dl
Grofthakket top af grøntsager eller bredbladet persille
|
|
1 dl
Fraiche eller andet syrnet produkt
|