Brændenældesuppe

Hovedret

Skøn og nem brændenældesuppe som slet ikke brænder! Brændenælder vokser forår og sommer i skove og haver og smager mild og krydret. Husk at tage handsker på, når du plukker og tilbereder brændenælderne. Server suppen med brød, brændenældepesto og en god skive ost.

Brændenældesuppe
Mere inspiration

Prøv at lave pesto af brændenælder

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9031 kJ / 2158 kcal

Energifordeling:
Fiber: 31,6 g
Protein: 11,4 %
Kulhydrat: 39,2 %
Fedt: 49,4 %
Variation

Suppen kan laves med skvalderkål, persille, spinat eller grønkål istedet for brændenælder. Suppen kan blendes til en glat, cremet og lysegrøn suppe. Prøv også at tilsætte grøntsager til suppen eller server den med fx brødcroutoner eller stegt bacon.

Relateret video
Brændenældesuppe

Ingredienser