Prøv at lave pesto af brændenælder
Suppen kan laves med skvalderkål, persille, spinat eller grønkål istedet for brændenælder. Suppen kan blendes til en glat, cremet og lysegrøn suppe. Prøv også at tilsætte grøntsager til suppen eller server den med fx brødcroutoner eller stegt bacon.
9031 kJ / 2158 kcal
403 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 11,4 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 39,2 % | 9,3 g |
Fedt: | 49,4 % | 5,4 g |
Se hvordan du laver brændenældesuppe, som slet ikke brænder. Brændenælder findes sommeren over i skove og haver og smager mild og krydret. Husk at tage handsker på, når du plukker og tilbereder brændenælderne. Server suppen med brød, brændenældepesto og en god skive ost.