Bagt græskarsuppe
Ny

Bagt græskarsuppe

45 min Hovedret
Fryseegnet
Dejlig opskrift på en bagt græskarsuppe, som er både nem og fuld af smag. Grøntsagerne karamelliserer, når de bages først, hvilket giver suppen dybde og en virkelig dejlig smag. Græskarsuppen kan laves med forskellige slags græskar - og græskarkernerne kan du rense og stege sprøde på panden. I vores version serveres suppen med sprøde kikærter, men også creme fraiche, tabascosauce, ristede mandler eller rugbrødscroutoner vil være lækre toppings.
Mere inspiration

Du kender sikkert hasselback kartofler, men hvad med hasselback græskar?

Hasselback græskar
1 timer
Hasselback græskar
(11)
Velbekomme!
Tips

Brug gerne tomater fra dåse, hvis du ikke kan få modne tomater. Cherrytomater fåes også på dåse. Tilsæt dem når du kommer de bagte grøntsagerne i gryden. Du kan erstatte piskefløde med madlavningsfløde, flødeost eller kokosmælk.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8904 kJ / 2128 kcal

Næringsindhold pr. 100g

331 kJ / 79 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 10,5 % 2 g
Kulhydrat: 30,5 % 5,9 g
Fedt: 59 % 5,3 g

Ingredienser