Hasselback græskar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

1 timer

Hasselback græskar får et sprødt ydre, når det er stegt med krydderurter og smør. Bagte græskar er et skønt tilbehør til mange efterårsretter. Server hasselback græskar med chilidressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hasselback græskar

  • 1 butternut squash (ca. 1 kg)
  • 25 g smør - smeltet
  • 1 spsk friske timianblade
  • 1 spsk rasp
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Dressing

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hasselback græskar

Skræl græskarret, flæk det og fjern kernerne. Læg græskarstykkerne med skæresiden nedad og skær dem knapt igennem i tynde skiver på tværs. Læg græskarrene på en plade med bagepapir, stadig med skærefladen nedad. Pensl med smør og bag bag dem midt i ovnen.

Tag dem ud efter ca. ½ time, drys med timian, rasp, salt og peber og bag dem færdige - til de er gyldne.

Dressing

Rør fraiche, chilisauce og salt sammen, smag til og server til hasselback græskarrene.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag