Hasselback græskar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Hasselback græskar får et sprødt ydre, når det er stegt med krydderurter og smør. Bagte græskar er et skønt tilbehør til mange efterårsretter. Server hasselback græskar med chilidressing.

Ingredienser

Antal portioner

Hasselback græskar

  • 1 butternut squash (ca. 1 kg)
  • 25 g smør - smeltet
  • 1 spsk friske timianblade
  • 1 spsk rasp
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Dressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Hasselback græskar

Skræl græskarret, flæk det og fjern kernerne. Læg græskarstykkerne med skæresiden nedad og skær dem knapt igennem i tynde skiver på tværs. Læg græskarrene på en plade med bagepapir, stadig med skærefladen nedad. Pensl med smør og bag bag dem midt i ovnen.

Tag dem ud efter ca. ½ time, drys med timian, rasp, salt og peber og bag dem færdige - til de er gyldne.

Dressing

Rør fraiche, chilisauce og salt sammen, smag til og server til hasselback græskarrene.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: