Ca. ½ time ved 200° - varmluft.
5902 kJ / 1411 kcal
388 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11,3 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 27,9 % | 6,4 g |
Fedt: | 60,8 % | 6,4 g |
Vil du have ekstra smag så lav en portion brunet smør - og pensl græskarrene med det.
Butternut squash (ca. 1 kg)
|
1 |
---|---|
Smør - smeltet
|
50 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
1 dl |
---|---|
Frisk salvie
|
10 blade |
Salatost i tern
|
50 g |
Granatæble - kernerne herfra
|
½ |
Friske timiankviste
|
---|
Fraiche
|
2 dl |
---|---|
Sød chilisauce
|
3 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |