Food Festival

Den 6.-8. september 2024 kan du komme på Danmarks største madfestival. Det foregår på Tangkrogen i Aarhus, hvor der står mere end 250 dedikerede virksomheder. Food Festival er tre dage fyldt med inspiration, madglæde og oplevelser i smukke omgivelser. Nedenfor kan du se de events Arla har med i år.

Besøg Arlas Inspirations­køkken

Besøg Arlas Inspirationskøkken på Food Festival til workshops, hvor vi taler om grøntsager, bælgfrugter og mejeri. Du kan lave din egen sprøde, mexicanskinspireret tostada med lækre toppings og få tips og tricks til grønnere madlavning med god smag. Kom forbi vores telt og tilmeld dig.

Besøg Arlas Inspirations*køkken

Træd ind i Arla Unikas univers og lad dig inspirere

Kig forbi Arla Unika-teltet hvor vi i år har besøg af nogle af vores legekammerater: Kødbyens Is, The Brew Company og Copenhagen Distillery - som alle giver smagsprøver på, hvad vores ost og friskvarer kan i smuk forening af ismageri, kaffebrygning og cocktail-sammensætning. Vores mejerist Mogens fra Troldhede Mejeri kommer søndag og deler ud af sin viden om osteproduktion. 

Træd ind i Arla Unikas univers og lad dig inspirere

Smag den nye creme fraiche fra Arla Karolines Køkken®

Kom forbi og smag Karolines Køkkens nye smagfulde fraicher i varianterne paprika & chili og parmesan & hvidløg. ​
Bliv inspireret til, hvordan du hurtigt kan lave nemme og lækre hverdagsretter og gøre hverdagen lidt grønnere.

Smag den nye creme fraiche fra Arla Karolines Køkken®

Mød Arla JÖRĐ og få en god kop kaffe

Besøg vores Arla JÖRĐ TukTuks og smag den nye, cremede havrebarista, som er specialdesignet til at gøre din kaffe ekstra mild og smagfuld.

Mød Arla JÖRĐ og få en god kop kaffe

Billedlotteri

Kom og vær  med og vind fine præmier når Arla inviterer til billedlotteri med billeder fra Arla's gårde og den danske natur. Kan du ikke nå at være med til aktiviteten på dagen, kan du få et fint billedlotteri med hjem.

Billedlotteri

Klap en kalv

Kig forbi foldende og klap en kalv. Tag de mindste børn i hænderne, og mød de søde dyr, landmændene og se en ko blive malket.  

Klap en kalv