ost
Kend din ost

Få overblik over ostetyperne

Ost er et ganske vidt begreb, da det blot er ét ord, der favner over mange forskellige ostetyper. Blød ost, hård ost, frisk ost og skimmelost, for blot at nævne nogle. På siden her får du et overblik over de forskellige ostetyper samt viden om, hvad de kan bruges til og hvad de er lavet af.

Ostemagerens Ordbog

Just add some cheese

Upgrade dine osteskills

Fra mild Danbo til skarp blåskimmel. Der er garanti for positive overraskelser, når du tilføjer ost til din madlavning. Et lille drys gør nemlig en stor forskel i smag – ost tilføjer faktisk umami til din pizza, varme retter, you name it. Tag for dig af oste-paletten og gør en ellers middelmådig ret til en alletiders smagsoplevelse.

Just add some cheese

Økologiske oste fra Riberhus® har fået 2 hjerter

De økologiske oste fra Riberhus® har fået 2 hjerter. Dette betyder, at osten er produceret med ekstra fokus på dyrevelfærd. Dyrevelfærdsmærket med de grønne hjerter er et officielt mærke fra Fødevarestyrelsen og gør det nemmere at vælge mælkeprodukter med mere dyrevelfærd.

Vores økologiske Riberhus® køer har adgang til: En lang sommer på græs, god plads inde og ude, skøn massage fra roterende børste og frihed til at bevæge sig indendørs.

Opskrifter

Hvorfor nøjes med én bid? La’ mig se alle opskrifter!

Just add some cheese Cheese hacks
Opskrifter med ost

Pift maden op med ost

Ost kan bruges til meget mere, end du måske går og tror. Både frokosten, aftensmaden og desserten får et ekstra løft, når du tilføjer ost. Udover at kunne transformere sig fra kold og blød til varm og knasende, har ost også den fantastiske egenskab, at den tilføjer umami til smagen. Vi har samlet en masse gode opskrifter herunder, der gør netop det. Bliv inspireret til velsmagende retter og find dine nye favoritter.

Pift maden op med ost

Oste fra Arla®

Find osteprodukter fra Arla® i en butik nær dig.

Køb oste fra Arla her