Det er kun i Grækenland du finde en helt ægte græsk salat, men du kan drømme dig til sol, varme og en taverna ved det glitrende hav, mens du nyder din hjemmelavede græske salat. Har du solmodne tomater, løg og oliven og ikke mindst den bløde og salte salatost, så er det som om det græske køkken er kommet nærmere. Følg denne opskrift på græsk salat, nyd den og måske et køligt glas vin en skøn lun aften. Den græske salat kan sagtens stå alene, men den er også et dejligt tilbehør til kød og fisk på grillen.
Den græske salat bliver ikke bedre end råvarerne er - så prøv om du kan finde solmodne tomater, nye agurker og helt friske peberfrugter. Du kan sagtens udelade agurker og peberfruger og så til gengæld skrue op for mængden af tomater.
8271 kJ / 1977 kcal
597 kJ / 143 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 13,4 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 41,9 % | 14,7 g |
Fedt: | 44,7 % | 7,2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.