Den græske salat bliver ikke bedre end råvarerne er - så prøv om du kan finde solmodne tomater, nye agurker og helt friske peberfrugter. Du kan sagtens udelade agurk og peberfrugt og så til gengæld skrue op for mængden af tomater.
8562 kJ / 2046 kcal
619 kJ / 148 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 14 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 41,7 % | 15,2 g |
Fedt: | 44,3 % | 7,4 g |
Græske frikadeller med masser af smag.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Cherrytomater i halve
|
300 g |
---|---|
Skrællet agurk i skiver (ca. 200 g)
|
1 |
Grøn peberfrugt i strimler (ca. 100 g)
|
1 |
Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 50 g)
|
1 |
Salatost
|
250 g |
Olivenolie
|
2 spsk |
Friskkværnet peber
|
|
Sorte oliven, fx kalamata
|
100 g |
Pitabrød (ca. 340 g)
|
4 |
---|---|
Olivenolie
|
½ spsk |
Finthakket frisk oregano
|
2 spsk |
Havsalt
|
¾ tsk |
Frisk oregano
|
---|