Ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.
I stedet for lammekød kan du bruge oksekød.
Farsbrødet kan fryses ubagt. Stil det frosne farsbrød i en kold ovn. Indstil på 200° - traditionel ovn og bag i ca. 1 time og 20 min.
11581 kJ / 2768 kcal
442 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 19,3 % | 5 g |
Kulhydrat: | 55,3 % | 14,4 g |
Fedt: | 25,4 % | 3 g |
Græske frikadeller med masser af smag.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
250 g
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
250
Hakket lammekød
|
|
1
Æg
|
|
1 dl
Mælk
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
225 g
Kogte ris - af ca. 1 dl rå løse ris, parboiled
|
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1
Hakket zittauerløg (ca. 50 g)
|
|
2 spsk
Hakket frisk kruspersille
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
25 g
Smør
|
4 dl
Yoghurt naturel
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Agurker i små tern (ca. 400 g)
|
1 kg
Kogte kartofler
|
---|