Du kan grille farsbrødet 2-3 min., hvis det mangler farve. Vi bruger granny smith æbler her i opskriften, selvom vi synes der findes andre æbler der har en mere nuanceret smag. Men granny smith har den fordel, at det ikke så nemt koger ud, og det har vi brug for her.
9475 kJ / 2265 kcal
353 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 36,7 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 37,1 % | 7,7 g |
Fedt: | 26,2 % | 2,5 g |
400 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
|
1
Fintrevet løg (ca. 100 g)
|
|
1
Æg
|
|
40 g
Finvalsede havregryn (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Mælk
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
|
2
Røde peberfrugter i store tern (ca. 300 g)
|
|
---|---|
2
Faste æbler i tykke både, fx granny smith (ca. 250 g)
|
|
2
Porrer i 2 cm stykker (ca. 200 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
½ tsk
Citronpeber
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Vand
|
Finthakket porretop
|
---|
600 g
Ovnbagte kartofler i både eller kogte kartofler
|
---|