Ca. 40 min. ved 200° - varmluft.
Ca. 30 min. ved 200° - varmluft.
Du kan grille farsbrødet 2-3 min., hvis det mangler farve. Vi bruger granny smith æbler her i opskriften, selvom vi synes der findes andre æbler der har en mere nuanceret smag. Men granny smith har den fordel, at det ikke så nemt koger ud, og det har vi brug for her.
9475 kJ / 2265 kcal
353 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 36,7 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 37,1 % | 7,7 g |
Fedt: | 26,2 % | 2,5 g |
Klassiske frikadeller går man aldrig forkert i byen med....
400 g
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
|
1
Fintrevet zittauerløg (ca. 100 g)
|
|
1
Æg
|
|
40 g
Finvalsede havregryn (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Mælk
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
|
2
Røde peberfrugter i store tern (ca. 300 g)
|
|
---|---|
2
Faste æbler i tykke både, fx granny smith (ca. 250 g)
|
|
2
Porrer i 2 cm stykker (ca. 200 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
250 g
Kvark
|
|
---|---|
½ tsk
Citronpeber
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Vand
|
Finthakket porretop
|
---|
600 g
Ovnbagte kartofler i både eller kogte kartofler
|
---|