Du kan bruge Arla Karolines Køkken® Hvid mælkesauce 4%. Tilsæt blot ærter, gulerødder og persille.
At der sandsynligvis ikke er forskel på karbonader og krebinetter. Det er den samme panerede grisehakkebøf, men i Jylland kalder man det karbonader og på Sjælland, krebinetter. Ordet krebinet er inspireret af det fransk ord crépine. Crépine er et fedtnet, som sidder omkring grisens mave, og man bruger det til at pakke om magert kød, for at tilføre det noget fedme under stegningen.
10460 kJ / 2500 kcal
372 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 23,4 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 9,9 g |
Fedt: | 31,3 % | 3,1 g |
400 g
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
2 spsk
Vand
|
|
50 g
Rasp (ca. 1 dl)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
40 g
Smør
|
2½ spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
20 g
Smør
|
|
5
Gulerødder i små tern (ca. 375 g)
|
|
300 g
Frosne ærter
|
|
1 dl
Finthakket kruspersille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 kg
Kartofler - koges (ca. kg)
|
|
---|---|
Sennep
|