Boller i karry

Boller i karry

45 min Hovedret
Fryseegnet

Boller i karry er god klassisk mad, og en af danskernes allermest elskede retter. Boller i karry tilfredsstiller også hele familien, idet alle har mulighed for at sætte sit personlige præg på retten - i hvert fald når den serveres som ristaffel med tilbehør on-the-side. Boller i karry er meget mere end blot hakket kød, ris og karrysovs - det er samspil af farver, konsistenser og smag.

Mere inspiration

En dejlig variation af boller i karry - med mere grønt.

Velbekomme!
Nem mad til i morgen

Lav en ekstra portion fars og steg den til frikadeller.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13858 kJ / 3312 kcal

Næringsindhold pr. 100g

461 kJ / 110 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 15,1 % 4,1 g
Kulhydrat: 60,9 % 16,5 g
Fedt: 24 % 3 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser