Smager dejligt til boller i karry.
Hvis retten skal have en ekstra dimension - minde om ristaffel, så kan du servere boller i karry med rosiner, kokosmel, peanuts og mangochutney.
Har du overskud af kødboller og karrysauce - så er det oplagt at fryse ned til en dag, der er brug for at det skal gå stærkt.
9936 kJ / 2375 kcal
493 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 20,9 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 61 % | 17,7 g |
Fedt: | 18,1 % | 2,4 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Hakket grise- og kalvekød (ca. 6% fedt)
|
300 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Finthakket løg
|
1 |
Finthakket fed hvidløg
|
2 |
Friskkværnet peber
|
|
Æg
|
1 |
Hvedemel
|
1 spsk |
Mælk
|
1 dl |
Smør
|
20 g |
---|---|
Finthakket zittauerløg
|
1 |
Finthakket fed hvidløg
|
2 |
Karry
|
3 tsk |
Hvedemel
|
3 spsk |
Hønsebouillon-pulver
|
2 tsk |
Mælk
|
2 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Æble i tern
|
1 |
Røde æbler i tynde skiver
|
2 |
---|---|
Fintsnittet romainesalat
|
200 g |
Slikærter i lange tynde strimler
|
100 g |
Løg i tynde skiver
|
1 |
Løse ris, parboiled - koges (ca. 4 dl)
|
320 g |
---|