Boller i karry er god klassisk mad, og en af danskernes allermest elskede retter. Boller i karry tilfredsstiller også hele familien, idet alle har mulighed for at sætte sit personlige præg på retten - i hvert fald når den serveres som ristaffel med tilbehør on-the-side. Boller i karry er meget mere end blot hakket kød, ris og karrysovs - det er samspil af farver, konsistenser og smag.
En dejlig variation af boller i karry - med mere grønt.
13858 kJ / 3312 kcal
461 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 15,1 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 60,9 % | 16,5 g |
Fedt: | 24 % | 3 g |
Lav en ekstra portion fars og steg den til frikadeller.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.