Hvis retten skal have en ekstra dimension - minde om ristaffel, så kan du servere boller i karry med rosiner, kokosmel, peanuts og mangochutney.
Har du overskud af kødboller og karrysauce - så er det oplagt at fryse ned til en dag, der er brug for at det skal gå stærkt.
10006 kJ / 2391 kcal
505 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 20,5 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 62,3 % | 18,5 g |
Fedt: | 17,2 % | 2,3 g |
300 g
Hakket grise- og kalvekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Finthakket løg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Æg
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Mælk
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
3 tsk
Karry
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
2 tsk
Hønsebouillon-pulver
|
|
2 dl
Mælk
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Æble i tern
|
2
Røde æbler i tynde skiver
|
|
---|---|
200 g
Fintsnittet romainesalat
|
|
100 g
Slikærter i lange tynde strimler
|
|
1
Løg i tynde skiver
|
320 g
Løse ris, parboiled - koges (ca. 4 dl)
|
---|