Boller i karry

45 min Hovedret

Boller i karry er god klassisk mad, og en af danskernes allermest elskede retter. Boller i karry tilfredsstiller også hele familien, idet alle har mulighed for at sætte sit personlige præg på retten - i hvert fald når den serveres som ristaffel med tilbehør on-the-side. Boller i karry er meget mere end blot hakket kød, ris og karrysovs - det er samspil af farver, konsistenser og smag.

Boller i karry
Mere inspiration

En dejlig variation af boller i karry - med mere grønt.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14930 kJ / 3568 kcal

Energifordeling:
Fiber: 20,1 g
Protein: 13,2 %
Kulhydrat: 56,4 %
Fedt: 30,4 %
Nem mad til i morgen

Lav en ekstra portion fars og steg den til frikadeller.

Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser