Ristaffel
30 min
•
Ristaffel er en hyggelig ret at samles om - og børn elsker at kunne vælge sit tilbehør selv. Her serverer vi ristaffel med kylling og karry.
Ingredienser
6 dl
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Jasminris
|
Kylling i karry
25 g
Smør
|
|
---|---|
2 tsk
Karry
|
|
1 dl
Syrlige æbler i små tern
|
|
1 dl
Grofthakket løg
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
1 spsk
Sød chilisauce
|
|
4
Kyllingefileter i mindre stykker
|
|
¼ bundt
Forårsløg i skrå skiver (ca. 25 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
50 g
Ristet kokosmel
|
|
---|---|
50 g
Peanuts
|
|
50 g
Hakkede tørrede abrikoser
|
|
150 g
Banan i skiver
|
|
100 g
Rød peberfrugt i tern
|
|
100 g
Agurk i tern
|
Sådan gør du
Kylling i karry
Anretning
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13870 kJ / 3315 kcal
Næringsindhold pr. 100g
534 kJ / 128 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 22,2 % | 7 g |
Kulhydrat: | 46,7 % | 14,7 g |
Fedt: | 31,1 % | 4,5 g |
Relateret video
Sådan koger du ris