Mangler du inspiration til hvad du kan bruge dine broccolistængler og overskydende buketter til, så prøv disse lækre grøntsagsbrød
Panang karrypasta kan være lidt svær at få fat i, så du kan i stedet bruge rød karrypasta. Der er stor forskel på styrken i de forskellige karrypastaer, så gå lidt forsigtigt til værks, og tilsæt evt. mere når du har smagt til. Rund evt. retten af med lidt ekstra sukker.
10802 kJ / 2582 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 19,9 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 47,8 % | 11,5 g |
Fedt: | 32,3 % | 3,6 g |
Måske du har lyst til mere thailandsk inspireret mad....
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
2 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
300 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
3 spsk
Panang karrypasta
|
|
2
Store hakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Rødløg i halve skiver (ca. 75 g)
|
|
1 dåse
Kokosmælk (ca. 400 g)
|
|
8
Tørrede kaffir limeblade
|
|
3 spsk
Thai fiskesauce
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1½ dl
Vand
|
|
250 g
Broccoli i buketter
|
|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
|
|
1
Orange peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
|
|
2 dl
Blade af thai-basilikum eller almindelig basilikum
|
320 g
Jasminris - koges
|
|
---|---|
1
Limefrugt i både
|