Panang karry

Panang karry

30 min Hovedret
Panang karry er en skøn, klassisk thailandsk ret. Her en panang karry med kylling, men retten kan fx også laves vegetarisk. Panang karrypasta er den vigtige ingrediens i retten. Der findes mange forskellige karrypastaer. Panang karrypasta har farven tilfælles med rød karrypasta, men er mere sød og tør og indeholder, blandt meget andet, peanuts. Panang karry er hurtig og nem hjemmelavet aftensmad. De lidt større børn kan sagtens lave retten, enten sammen med en voksen eller hvis de har en maddag.
Mere inspiration

Måske du har lyst til mere thailandsk inspireret mad....

Pad thai
20 min
Pad thai
(17)
Velbekomme!
Brug en rest

Mangler du inspiration til hvad du kan bruge dine broccolistængler og overskydende buketter til, så prøv disse lækre grøntsagsbrød

Tip

Panang karrypasta kan være lidt svær at få fat i, så du kan i stedet bruge rød karrypasta. Der er stor forskel på styrken i de forskellige karrypastaer, så gå lidt forsigtigt til værks, og tilsæt evt. mere når du har smagt til. Rund evt. retten af med lidt ekstra sukker.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10874 kJ / 2599 kcal

Næringsindhold pr. 100g

412 kJ / 98 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 19,2 % 4,6 g
Kulhydrat: 48,6 % 11,8 g
Fedt: 32,2 % 3,6 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise