Pad thai

Pad thai

20 min Hovedret

Pad thai er thailandsk streetfood og virkelig lækkert. Den indeholder typisk risnudler, bønnespirer og pisket æg. Pad thai er nemt at lave selv og kan varieres på mange måder. Denne Pad thai indeholder rejer, men du kan også lave den med kylling eller en kombination af rejer og kylling. Pad thaien får sin dejligt krydrede smag fra en sauce af bl.a. fiskesauce, limesaft og hvidløg, plus lidt ekstra spark fra chili.

Mere inspiration

Har du lyst til mere asiatisk inspireret mad.

Velbekomme!
Tilberedningstip

Du kan også lave Pad thai med kylling. Steg kyllingefilet i strimler et par minutter, før du steger forårsløgene. Du kan også kombinere, så der er både rejer og kylling i Pad thaien.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9535 kJ / 2279 kcal

Næringsindhold pr. 100g

570 kJ / 136 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 23,3 % 7,8 g
Kulhydrat: 49,3 % 16,5 g
Fedt: 27,4 % 4,2 g
Relateret video
Pad thai

Pad thai er thailandsk streetfood og virkelig lækkert. Den indeholder typisk risnudler, bønnespirer og pisket æg. Pad thai er nemt at lave selv og kan varieres på mange måder. Denne Pad thai indeholder rejer, men du kan også lave den med kylling eller en kombination af rejer og kylling. Pad thaien får sin dejligt krydrede smag fra en sauce af bl.a. fiskesauce, limesaft og hvidløg, plus lidt ekstra spark fra chili.

Ingredienser