One pot med kylling og nudler
25 min
•
)
Så nemt kan det gøres! Alt i en gryde, one pot, og så er der dejlig aftensmad efter ret kort tid. One pot med kylling og nudler har smag fra det skønne asiatiske køkken og er både nem og hurtig at lave - og så giver det næsten ingen opvask. Måske bliver denne one pot med kylling en genganger på din madplan?
Ingredienser
One pot
½ liter
Hønsebouillon
|
|
---|---|
2 spsk
Fiskesauce
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
2 spsk
Lage fra sød syltet ingefær
|
|
2
Store hakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
400 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
200 g
Tørrede ægnudler
|
|
4
Rødløg i både (ca. 300 g)
|
|
1
Glaskål i stave (ca. 200 g)
|
|
½
Knoldselleri eller ræddiker i stave eller hele radiser (ca. 200 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Ingefærdressing
3 dl
Yoghurt 10%
|
|
---|---|
2 spsk
Hakket sød syltet ingefær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
3 dl
Frisk koriander
|
|
---|---|
Limefrugter i både
|
Sådan gør du
One pot
Ingefærdressing
Servering af one pot med kylling og nudler
Skal det gå rigtig stærkt en dag - så brug en frossen grøntsagsblanding med rodfrugter.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7316 kJ / 1749 kcal
Næringsindhold pr. 100g
320 kJ / 76 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 32,5 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 46,8 % | 8,8 g |
Fedt: | 20,7 % | 1,8 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
