Skal det gå rigtig stærkt en dag - så brug en frossen grøntsagsblanding med rodfrugter.
7316 kJ / 1749 kcal
320 kJ / 76 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 32,5 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 46,8 % | 8,8 g |
Fedt: | 20,7 % | 1,8 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
½ liter
Hønsebouillon
|
|
---|---|
2 spsk
Fiskesauce
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
2 spsk
Lage fra sød syltet ingefær
|
|
2
Store hakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
400 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
200 g
Tørrede ægnudler
|
|
4
Rødløg i både (ca. 300 g)
|
|
1
Glaskål i stave (ca. 200 g)
|
|
½
Knoldselleri eller ræddiker i stave eller hele radiser (ca. 200 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
3 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
2 spsk
Hakket sød syltet ingefær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 dl
Frisk koriander
|
|
---|---|
Limefrugter i både
|