One pot med kylling og nudler

One pot med kylling og nudler

25 min
Så nemt kan det gøres! Alt i en gryde, one pot, og så er der dejlig aftensmad efter ret kort tid. One pot med kylling og nudler har smag fra det skønne asiatiske køkken og er både nem og hurtig at lave - og så giver det næsten ingen opvask. Måske bliver denne one pot med kylling en genganger på din madplan?

Sådan gør du

One pot
  • Bring bouillon, fiskesauce, sojasauce, ingefærlage, hvidløg og chiliflager i kog i en mellemstor gryde.
  • Flæk kyllingeinderfileterne på langs.
  • Læg nudler, kylling, og grøntsager i gryden i nævnte rækkefølge og bring one potten i kog.
  • Kog ved jævn varme i 7-8 min. - rør af og til, så nudlerne bliver løst op og fordelt. Smag one potten til.
Ingefærdressing
  • Rør yoghurten sammen med syltet ingefær og salt.
  • Smag dressingen til, kom den i en skål og drys med peber.
Servering af one pot med kylling og nudler
  • Server den varme one pot i gryden sammen med ingefærdressing, frisk koriander og limebåde - spis evt. af skåle, så I har styr på den krydrede bouillon.
Mere inspiration

Har du fået lyst til at lave flere one pots?

Velbekomme!
Tilberedningstip

Skal det gå rigtig stærkt en dag - så brug en frossen grøntsagsblanding med rodfrugter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7469 kJ / 1785 kcal

Næringsindhold pr. 100g

326 kJ / 78 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 33,6 % 6,4 g
Kulhydrat: 46,1 % 8,8 g
Fedt: 20,3 % 1,8 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser

One pot
Hønsebouillon
½ liter
Thai fiskesauce
2 spsk
Sojasauce
2 spsk
Lage fra sød syltet ingefær
2 spsk
Store hakkede fed hvidløg
2
Tørrede chiliflager
1 tsk
Rensede kyllingeinderfileter
400 g
Tørrede ægnudler
200 g
Rødløg i både (ca. 300 g)
4
Glaskål i stave (ca. 200 g)
1
Knoldselleri eller ræddiker i stave eller hele radiser (ca. 200 g)
½
Groft salt
½ tsk
Ingefærdressing
3 dl
Hakket sød syltet ingefær
2 spsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Tilbehør
Frisk koriander
3 dl
Limefrugter i både