One pot med kylling og nudler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

25 min

Så nemt kan det gøres! Alt i en gryde, en one pot, og så er der dejlig aftensmad efter ret kort tid. One pot med kylling og nudler har smag fra det skønne asiatiske køkken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

One pot

  • ½ liter kyllingebouillon
  • 2 spsk thai fiskesauce
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 2 spsk lage fra syltet ingefær
  • 2 store hakkede fed hvidløg
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • 200 g tørrede ægnudler
  • 4 rødløg i både (ca. 300 g)
  • 1 glaskål i stave (ca. 200 g)
  • ½ knoldselleri i stave (ca. 200 g)
  • ½ tsk groft salt

Ingefærdressing

Tilbehør

  • 3 dl friske korianderblade
  • limefrugt i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

One pot

  1. Bring bouillon, fiskesauce, sojasauce, ingefærlage, hvidløg og chiliflager i kog i en mellemstor gryde.
  2. Flæk kyllingeinderfileterne på langs.
  3. Læg nudler, kylling, og grøntsager i gryden i nævnte rækkefølge og bring one potten i kog.
  4. Kog ved jævn varme i 7-8 min. - rør af og til, så nudlerne bliver løst op og fordelt.
  5. Smag one potten til.

Ingefærdressing

  1. Rør yoghurten sammen med syltet ingefær og salt.
  2. Smag dressingen til, kom den i en skål og drys med peber.

Server den varme one pot i gryden sammen med ingefærdressing, frisk koriander og limebåde - spis evt. af skåle, så I har styr på den krydrede bouillon.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8306 kJ / 1978 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,9 g
  • Protein: 28,8 %
  • Kulhydrat: 51,8 %
  • Fedt: 19,4 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag