Wok med kylling, nudler og grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(90 vurderinger)

30 min

Wok med kylling og nudler - asiatisk inspireret wokret med masser af grønt og topping af ristede cashewnødder og friske forårsløg.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk rapsolie
  • 200 g små gulerødder i grove stykker
  • 2 rødløg i ringe (ca. 150 g)
  • 200 g broccoli i buketter med stilk

Pynt

  • fintsnittede forårsløg
  • ristede, grofthakkede cashewnød

Tilbehør

  • 300 g tørrede ægnudler

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i sauterpanden og steg gulerødder, rødløg og broccoli ved kraftig varme i ca. 3 min. Tag grøntsagerne op af panden og gem dem.

Lad olien blive varm i sauterpanden og svits kyllingekødet i ca. 2 min. Tilsæt karry, fløde, honning, østersauce og salt og vend godt rundt. Tilsæt grøntsagerne og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Smag til.

Kog imens nudlerne efter anvisningen på pakken. Hæld dem til afdrypning i en sigte og vend dem sammen med kylling og grøntsager. Drys med forårsløg og cashewnødder og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: