Du kan anvende de grøntsager du har, når du laver wok. Snit dem i mundrette bidder og steg dem som du synes de skal være - med mere eller mindre bid. Cashewnødder kan erstattes med peanuts eller mandler. Kan du godt lide stærk mad kan du tilsætte frisk chili til grøntsagerne, eller du kan servere hot chilisauce til den færdige wok.
10990 kJ / 2627 kcal
Energifordeling | |
---|---|
Fiber: | 20,5 g |
Her en anden dejlig hverdagsret med kylling og nudler
Rapsolie
|
½ spsk |
---|---|
Små gulerødder i grove stykker
|
200 g |
Rødløg i ringe (ca. 150 g)
|
2 |
Broccoli i buketter med stilk
|
200 g |
Rapsolie
|
½ spsk |
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
400 g |
Karry
|
3 tsk |
Madlavningsfløde
|
½ liter |
Honning
|
½ spsk |
Østerssauce
|
1½ spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
|
½ bundt |
Grofthakkede, ristede cashewnødder
|
Tørrede ægnudler
|
300 g |
---|