Wok er godt - mere wok er bedre - her endnu en ide til aftensmaden.
Hvis du gerne vil have kød i wokken, smag det fint med tynde strimler kyllingefilet, mørbrad af gris eller fadkoteletter af gris, som du skærer i tynde strimler. Man behøver ikke så meget kød i en wok (hvis man overhovedet vil have kød). Et par hundrede gram en fint til 4 personer.
Du kan bruge mange andre grøntsager til wokken, fx gulerødder, rød peberfrugt og grønne bønner.
9252 kJ / 2211 kcal
503 kJ / 120 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 20,7 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 13,4 g |
Fedt: | 34 % | 4,6 g |
Tørrede ægnudler
|
250 g |
---|---|
Vand
|
2 liter |
Groft salt
|
2 tsk |
Rapsolie
|
1 spsk |
---|---|
Broccoli i små buketter og stokken i små tern
|
500 g |
Forårsløg i 3 cm skrå stykker (ca. 200 g)
|
2 bundter |
Optøede edamamebønner
|
250 g |
Sojasauce
|
4 spsk |
Thai fiskesauce
|
2 spsk |
Risvinseddike
|
2 spsk |
Flydende honning
|
2 spsk |
Rød chilipeber i tynde ringe
|
2 spsk |
100 g | |
Peanuts
|
50 g |