Lynstegte grøntsager med nudler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Lynhurtig wokret i smukke farver....værs'go så er der serveret.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g Arla Kærgården® Italienske urter
  • 500 g wokstrimler af okseklump
  • 400 g fintstrimlet spidskål
  • 5 forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
  • 300 g blommetomater i halve eller kvarte
  • 1 rød chilipeber i ringe
  • 1 tsk groft salt
  • 250 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 25 g Arla Kærgården® Italienske urter
  • 50 g renset rucolasalat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en wok blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Smelt fedtstoffet, del kødet i 2 portioner og steg hver portion i ca. 1½ min. Tag alt kødet op. Steg spidskål, forårsløg, tomater og chili under omrøring i ca. 2 min. Kom kødet tilbage, tilsæt salt og smag til.

Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Hæld nudlerne i et dørslag og kom dem tilbage i gryden.

Vend nudlerne med fedtstof og kom dem i et stort fad. Hæld kød og grøntsager over nudlerne, pynt med rucola og server med det samme.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag