Lynstegte grøntsager med nudler

Lynstegte grøntsager med nudler

30 min
Lynhurtig wokret i smukke farver....værs'go så er der serveret.

Sådan gør du

  • Lad en wok blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Smelt fedtstoffet, del kødet i 2 portioner og steg hver portion i ca. 1½ min. Tag alt kødet op. Steg spidskål, forårsløg, tomater og chili under omrøring i ca. 2 min. Kom kødet tilbage, tilsæt salt og smag til.
  • Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Hæld nudlerne i et dørslag og kom dem tilbage i gryden.
  • Vend nudlerne med fedtstof og kom dem i et stort fad. Hæld kød og grøntsager over nudlerne, pynt med rucola og server med det samme.
Energiindhold for hele retten:

8517 kJ / 2036 kcal

Næringsindhold pr. 100g

429 kJ / 103 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 29,4 % 7,4 g
Kulhydrat: 45,4 % 11,5 g
Fedt: 25,2 % 2,9 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser

25 g Hvidløgssmør
500 g Wokstrimler af okseklump
400 g Fintstrimlet spidskål
1 bundt Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
300 g Blommetomater i halve eller kvarte
1 Rød chilipeber i ringe
1 tsk Groft salt
250 g Tørrede fuldkornsnudler
2 liter Vand
2 tsk Groft salt
25 g Hvidløgssmør
50 g Renset rucolasalat
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk