8517 kJ / 2036 kcal
429 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 29,4 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 45,4 % | 11,5 g |
Fedt: | 25,2 % | 2,9 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
25 g
Hvidløgssmør
|
|
---|---|
500 g
Wokstrimler af okseklump
|
|
400 g
Fintstrimlet spidskål
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
|
|
300 g
Blommetomater i halve eller kvarte
|
|
1
Rød chilipeber i ringe
|
|
1 tsk
Groft salt
|
250 g
Tørrede fuldkornsnudler
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
25 g
Hvidløgssmør
|
|
---|---|
50 g
Renset rucolasalat
|