9595 kJ / 2293 kcal
377 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 13,7 % | 3 g |
Kulhydrat: | 55,8 % | 12,4 g |
Fedt: | 30,5 % | 3,1 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Rensede champignoner i halve og kvarte
|
400 g |
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Stort knust fed hvidløg
|
1 |
Grøntsagsbouillon
|
¾ liter |
½ liter | |
Ægnudler
|
150 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Rødt æble, fx jonagored (ca. 150 g)
|
1 |
---|---|
Røde blommer, fx victoria (ca. 175 g)
|
2 |
Fintklippet purløg
|
---|
Groft brød
|
240 g |
---|