Svampesuppe med æble og purløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(59 vurderinger)

15 min

En meget hurtig svampesuppe med lækkert fyld af nudler, æbler og blommer. En suppe som børnene helt sikkert også kan lide.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 400 g rensede champignoner i halve og kvarte
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • ¾ liter grøntsagsbouillon
  • ½ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 150 g ægnudler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Æble-blommesalsa

  • 1 rødt æble, fx jonagored (ca. 150 g)
  • 2 røde blommer, fx victoria (ca. 175 g)

Pynt

  • fintklippet purløg

Tlbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignoner, løg og hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt bouillon, fløde, nudler, salt og peber. Bring suppen i kog og kog den under omrøring i ca. 4 min. Smag til.

Æble-blommesalsa

Skær imens æble og blommer i små tern og vend dem godt sammen. Kom salsaen i en lille skål.

Fordel suppen i skåle og læg lidt frugtsalsa på. Drys med purløg og server straks sammen med brød og resten af salsaen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag