9427 kJ / 2253 kcal
370 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 12,4 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 57,4 % | 12,5 g |
Fedt: | 30,2 % | 3 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Rensede champignoner i halve og kvarte
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
¾ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
150 g
Tørrede ægnudler
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Rødt æble, fx jonagored (ca. 150 g)
|
|
---|---|
2
Røde blommer, fx victoria (ca. 175 g)
|
Fintklippet purløg
|
---|
240 g
Groft brød
|
---|