Svampesuppe med æble og purløg
15 min
•
&format=webp)
En meget hurtig svampesuppe med lækkert fyld af nudler, æbler og blommer. En suppe som børnene helt sikkert også kan lide.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Rensede champignoner i halve og kvarte
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
¾ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
150 g
Tørrede ægnudler
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Æble-blommesalsa
1
Rødt æble, fx jonagored (ca. 150 g)
|
|
---|---|
2
Røde blommer, fx victoria (ca. 175 g)
|
Pynt
Fintklippet purløg
|
---|
Tlbehør
240 g
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Æble-blommesalsa
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9152 kJ / 2187 kcal
Næringsindhold pr. 100g
359 kJ / 86 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 12,7 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 57,4 % | 12,1 g |
Fedt: | 29,9 % | 2,9 g |
