15-20 min. ved 175° - traditionel ovn.
Gem altid evt. rester af suppe, selv om det kun er en lille sjat. Suppen kan bruges som basis for en ny suppe eller en sauce i morgen.
2219 kJ / 530 kcal
161 kJ / 39 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 10,9 % | 1 g |
Kulhydrat: | 58,2 % | 5,5 g |
Fedt: | 30,9 % | 1,3 g |
Dejlig cremet hjemmelavet aspargessuppe - skøn som både forret, hovedret og natmad.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Grofthakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
400 g
Skrællede jordskokker i grove tern
|
|
7 dl
Vand
|
|
1 tsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
100 g
Jordskokker
|
|
---|---|
1
Smørspray
|
|
½ tsk
Fint salt
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1
Friskkværnet peber
|
Finthakket purløg
|
---|