Dejlig cremet hjemmelavet aspargessuppe - skøn som både forret, hovedret og natmad.
Gem altid evt. rester af suppe, selv om det kun er en lille sjat. Suppen kan bruges som basis for en ny suppe eller en sauce i morgen.
2447 kJ / 585 kcal
178 kJ / 43 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 9,6 % | 1 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 5,4 g |
Fedt: | 38,6 % | 1,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Smør
|
10 g |
---|---|
Grofthakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
1 |
Skrællede jordskokker i grove tern
|
400 g |
Vand
|
7 dl |
Grøntsagsbouillon-pulver
|
1 tsk |
Jordskokker
|
100 g |
---|---|
1 | |
Fint salt
|
½ tsk |
1 dl | |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
1 |
Finthakket purløg
|
---|