Her endnu en dejlig opskrift på jordskokkesuppe - men uden fisk
5278 kJ / 1261 kcal
311 kJ / 74 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 17,6 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 28,8 % | 5,3 g |
Fedt: | 53,6 % | 4,5 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Smør
|
10 g |
---|---|
Grofthakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
1 |
Skrællede jordskokker
|
400 g |
Vand
|
7 dl |
Hønsebouillon-pulver
|
1 tsk |
1 dl | |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Serrano skinke (ca. 15 g)
|
2 skiver |
---|
Torskefilet uden skind og ben
|
200 g |
---|---|
Groft salt
|
¼ tsk |
Smør
|
10 g |
Rødt æble (ca. 150 g)
|
1 |
---|---|
Grofthakkede macademianødder
|
40 g |
Finthakket bredbladet persille
|
1 spsk |
Friskpresset limesaft
|
½ spsk |