Jordskokkesuppe med torsk
45 min
•
Skøn cremet jordskokkesuppe med ovnbagt torsk, serrano skinke og æbleknas.
Ingredienser
Jordskokkesuppe
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Grofthakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
400 g
Skrællede jordskokker
|
|
7 dl
Vand
|
|
1 tsk
Hønsebouillon-pulver
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 skiver
Serrano skinke (ca. 15 g)
|
---|
Torsk
200 g
Torskefilet uden skind og ben
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
10 g
Smør
|
Æbleknas
1
Rødt æble (ca. 150 g)
|
|
---|---|
40 g
Grofthakkede macademianødder
|
|
1 spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
½ spsk
Friskpresset limesaft
|
Sådan gør du
Jordskokkesuppe
Torsk
Æbleknas
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5050 kJ / 1207 kcal
Næringsindhold pr. 100g
297 kJ / 71 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 18,5 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 30,6 % | 5,4 g |
Fedt: | 50,9 % | 4,1 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.