De sprøde jordskokker kan laves 4-5 timer før de skal spises.
7326 kJ / 1751 kcal
728 kJ / 174 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 20,6 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 17,1 % | 7,3 g |
Fedt: | 62,3 % | 12,3 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
1 spsk
Groft salt
|
|
---|---|
½ spsk
Sukker
|
|
400 g
Godt afpudset torskefilet af rygstykket (loin)
|
½
Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 25 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Ymer
|
|
---|---|
2 tsk
Grov sennep
|
|
1 spsk
Honning
|
|
½ tsk
Havsalt
|
½ liter
Neutral olie, fx rapsolie
|
|
---|---|
5
Skrubbede jordskokker i meget tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
1 tsk
Havsalt
|
1 dl
Rensede friske topskud af brændenælder eller klippet karse
|
---|