9571 kJ / 2288 kcal
372 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 29,2 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 9,4 g |
Fedt: | 27,9 % | 2,8 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Kartofler (ca. kg)
|
1 kg |
---|---|
Jordskokker
|
500 g |
Madlavningsfløde
|
1 dl |
Smør
|
25 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Bacon (ca. 125 g)
|
8 skiver |
---|
Smør
|
25 g |
---|---|
Svampe, fx kantareller
|
200 g |
Grofthakket kruspersille
|
4 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Filet af brosme, lyssej eller torsk
|
600 g |