Hvis du vil servere din rødbedetatar som hovedret, laver du blot dobbelt portion af estragonmayo og serverer pommes frites til. Du kan erstatte jordskokchips med hakkede salte mandler.
17965 kJ / 4294 kcal
1300 kJ / 311 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 2,7 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 8,2 % | 6,2 g |
Fedt: | 89,1 % | 31,3 g |
Her har du opskriften på den klassiske tatar.
4
Rødbeder (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 dl
Finthakkede syltede rødbeder
|
|
1
Æble i små tern
|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
3 spsk
Grofthakkede kapers
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dl
Estragonblade
|
|
---|---|
1½ dl
Rapsolie
|
|
1
Æggeblomme
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Eddike
|
100 g
Skrubbede, uskrællede jordskokker
|
|
---|---|
3 dl
Rapsolie
|
100 g
Salatost i tern
|
---|