Hvis det bliver for meget med det rå kød, så kan man jo lige vende bøffen ganske kort på panden, og servere en udgave af tatar, der minder lidt mere om bøf lindström eller pariserbøf.
Husk at bruge rigtigt tatarkød - altså hakkekød der er beregnet til at blive spist råt. Køb det eventuelt ved din slagter.
7069 kJ / 1690 kcal
615 kJ / 147 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 26,6 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 37,3 % | 13,5 g |
Fedt: | 36,1 % | 6 g |
400 g
Tatar - hakket oksekød 2-3 % fedt, fx fra inderlår eller tykstegsfilet
|
|
---|---|
4 skiver
Ristet rugbrød (ca. 250 g)
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Grofthakkede, små cornichoner (ca. 125 g)
|
|
1
Grofthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
|
2 dl
Grofthakkede syltede rødbeder (ca. 140 g)
|
|
4 spsk
Kapers (ca. 45 g)
|
|
4
Æggeblommer
|
|
Revet peberrod (ca. 25 g)
|