Tatar

Tatar

30 min Frokost
Tatar, en ægte dansk klassiker, eller ihvertfald en klassiker. For selvom tatar er en spise, der er at finde på rigtig mange danske spisekort, så serveres der tatar i stort set hele den vestlige verden. Tatar er råt oksekød, der kan severes med forskelligt tilbehør. Her serveres tataren med rå løg, kapers, syltede rødbeder, peberrod, couditioner og selvfølgelig en rå æggeblomme. Tatar er ikke for alle, men dem der er til det, elsker det.
Mere inspiration

Mange af de samme ingredienser - men stegt oksekød.

Pariserbøf
45 min
Pariserbøf
(4)
Velbekomme!
Tip

Hvis det bliver for meget med det rå kød, så kan man jo lige vende bøffen ganske kort på panden, og servere en udgave af tatar, der minder lidt mere om bøf lindström eller pariserbøf.

Bemærk

Husk at bruge rigtigt tatarkød - altså hakkekød der er beregnet til at blive spist råt. Køb det eventuelt ved din slagter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1560 kJ / 1560 kcal

Næringsindhold pr. 100g

568 kJ / 136 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 27,8 % 9,3 g
Kulhydrat: 39 % 13 g
Fedt: 33,2 % 5,1 g

Ingredienser