Pariserbøf

Pariserbøf

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Pariserbøf er god gammeldags dansk mad. Her får du pariserbøf helt klassisk, uden moderne twist - for man behøver jo ikke lave det om, som virker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Bøf

  • 4 skiver franskbrød
  • 500 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 50 g smør
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 100 g syltede rødbeder i små tern
  • 50 g kapers
  • 20 g friskrevet peberrod
  • 4 æggeblommer

Pynt

  • bredbladet persille

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Skær skorpen af franskbrødet.
  2. Form kødet til 4 hakkebøffer, tryk dem flade og fordel oksekødet omkring franskbrødet i et jævnt lag - lad bunden være åben. Krydr kødet med salt og peber.
  3. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne, først med brødsiden nedad i ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter med kødsiden nedad i ca. 4 min. ved jævn varme.
  1. Server de færdigstegte bøffer på hver sin tallerken med rødløg, kapers, rødbede og peberrod, slut med æggeblomme og persille.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8799 kJ / 2103 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,9 g
  • Protein: 24,3 %
  • Kulhydrat: 18,9 %
  • Fedt: 56,8 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag