Pariserbøf

45 min Frokost

Pariserbøf er god gammeldags dansk mad, på trods af navnet. Måske hedder det pariserbøf, fordi der er franskbrød under kødet? Her en opskrift på klassisk pariserbøf med det hele og uden nymodens twist - vi behøver jo ikke at lave om på det, som virker. Klassisk pariserbøf er skøn til frokost, aftensmad, natmad - nemt, hurtigt, lækkert!

Pariserbøf
Mere inspiration

Er du til pariserbøf er du sikkert også til bøf Lindstrøm

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8799 kJ / 2103 kcal

Næringsindhold pr. 100g

815 kJ / 195 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 24,3 % 11,7 g
Kulhydrat: 18,9 % 9,1 g
Fedt: 56,8 % 12,5 g
Tip

Skal du lave mange pariserbøffer, kan du brune dem på panden først - og stege dem færdig i ovnen, så kan du servere til alle gæster på en gang.

Ingredienser