Skal du lave mange pariserbøffer, kan du brune dem på panden først - og stege dem færdig i ovnen, så kan du servere til alle gæster på en gang.
8632 kJ / 2063 kcal
799 kJ / 191 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 24,6 % | 11,6 g |
Kulhydrat: | 18 % | 8,5 g |
Fedt: | 57,4 % | 12,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
4 skiver
Franskbrød
|
|
---|---|
500 g
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
|
50 g
Smør
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
---|---|
100 g
Syltede rødbeder i små tern
|
|
50 g
Kapers
|
|
20 g
Friskrevet peberrod
|
|
4
Æggeblommer
|
Bredbladet persille
|
---|