Pariserbøf

Pariserbøf

45 min Frokost
Pariserbøf er god gammeldags dansk mad, på trods af navnet. Måske hedder det pariserbøf, fordi der er franskbrød under kødet? Her en opskrift på klassisk pariserbøf med det hele og uden nymodens twist - vi behøver jo ikke at lave om på det, som virker. Klassisk pariserbøf er skøn til frokost, aftensmad, natmad - nemt, hurtigt, lækkert!
Mere inspiration

Er du til pariserbøf er du sikkert også til bøf Lindstrøm

Bøf Lindstrøm
50 min
Bøf Lindstrøm
(24)
Velbekomme!
Tip

Skal du lave mange pariserbøffer, kan du brune dem på panden først - og stege dem færdig i ovnen, så kan du servere til alle gæster på en gang.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8799 kJ / 2103 kcal

Næringsindhold pr. 100g

815 kJ / 195 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 24,3 % 11,7 g
Kulhydrat: 18,9 % 9,1 g
Fedt: 56,8 % 12,5 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise