Bøf Lindstrøm

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

Bøf Lindstrøm er en saftig og lækker hakkebøf. Fuld af smag fra nogle af de samme ingredienser, som vi kender fra en pariserbøf. Men i en bøf Lindstrøm er ingredienserne blandet ind i farsen. Vi serverer bøfferne med ovnkartofler og en dejlig æbledressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ovnkartofler

  • 1 kg melede kartofler i både
  • 2 tsk rapsolie
  • 1 tsk groft salt

Bøffer

  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 æg
  • 7 finthakkede forårsløg (ca. 100 g)
  • 100 g finthakkede syltede rødbeder
  • 3 spsk små kapers
  • ¾ tsk groft salt
  • 25 g smør

Æbledressing

Pynt

  • kapers
  • top af forårsløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ovnkartofler

Læg kartoflerne på en plade med bagepapir og vend dem med olie og salt. Bag kartoflerne midt i ovnen.

Bøffer

Rør kødet godt med æg, forårsløg, rødbeder, kapers og salt. Form det til 4 flade bøffer. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme, ca. 4 min. på hver side.

Æbledressing

Bland forsigtigt fraiche, sennep og salt. Vend æbleternene i og smag til. Server dressingen på en bund af salatblade til de gyldne kartoffelbåde og stegte bøffer.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Du kan skifte dijon-honningsennep ud med almindelig stærk dijonsennep.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag