Du kan skifte dijon-honningsennep ud med almindelig stærk dijonsennep.
9274 kJ / 2217 kcal
423 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 20,7 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 48,7 % | 12,1 g |
Fedt: | 30,6 % | 3,5 g |
1 kg
Melede kartofler i både
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
1 bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 100 g)
|
|
100 g
Finthakkede syltede rødbeder
|
|
3 spsk
Små kapers
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Røde æbler i tern (ca. 250 g)
|
|
100 g
Skyllet hjertesalat i halve blade
|
Kapers
|
|
---|---|
Top af forårsløg
|