Hakkebøf med biks og små spejlæg
30 min
•
&format=webp)
Hakkebøf med biks og små spejlæg giver velsmagende og lækre smørrebrødssnitter. Glæd dig til sætte tænderne i denne danske klassisker.
Ingredienser
Kartoffelbiks
4
Skrællede kartofler
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakkede forårsløg
|
|
10 g
Smør
|
|
1 spsk
Worcestershiresauce
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
8
Vagtelæg
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
4 skiver
Fuldkornsrugbrød
|
|
---|---|
8 skiver
Syltede rødbeder
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
Sådan gør du
Kartoffelbiks
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6738 kJ / 1610 kcal
Næringsindhold pr. 100g
541 kJ / 129 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 29,5 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 41,1 % | 13,1 g |
Fedt: | 29,4 % | 4,3 g |
