Scrambled eggs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(47 vurderinger)

15 min

Scrambled eggs er en klassiker på morgenbordet og passer perfekt til en brunch. Scrambled eggs, også kaldet røræg, er en lækker og simpel måde at servere sine æg på.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

4 personer

Antal portioner

Pynt

  • fintklippet purløg
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber.
  2. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme. Tilsæt æggeblandingen og varm æggene ved jævn varme i ca. 3 min. under konstant omrøring - indtil æggene har samlet sig og væden er fordampet.
  3. Tag panden af varmen og drys med purløg. Server straks.

Tip

Du kan erstatte piskefløden med madlavningsfløde.

Serveringsforslag

Server scrambled eggs med fx rugbrød, tomater, brunch pølser, bacon eller hvad du lige har lyst til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 77 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag