Scrambled eggs
Scrambled eggs er en klassiker på morgenbordet og passer perfekt til en brunch. Scrambled eggs, også kaldet røræg, består udelukkende af æg og fløde - og er så cremet og lækker, at det er svært at modstå. Denne opskrift på scrambled eggs er lige så nem og hurtig som du regner med. Tag gerne panden fra varmen inden ægggemassen er stivnet helt op - pandens varme skal nok klare resten.
Ingredienser
8
Æg
|
|
---|---|
1¼ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
10 g
Smør
|
Pynt
Fintklippet purløg
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tag gerne panden af varmen, inden æggene er helt tørre. Varmen fra panden skal nok klare det sidste. Scrambled eggs kan også varieres med mere smag. Prøv at blande enten masser af krydderurter - eller chiliflager i. Du kan erstatte piskefløden med madlavningsfløde.
Server scrambled eggs med fx rugbrød, tomater, brunch pølser, bacon eller hvad du lige har lyst til.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4465 kJ / 1067 kcal
Næringsindhold pr. 100g
806 kJ / 193 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 20,3 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 2,2 % | 1 g |
Fedt: | 77,5 % | 16,9 g |
Se hvordan du laver valentinskage her. Valentinsdag fejres i stor stil i USA. I Danmark er Valentine aldrig slået 100% igennem, men hvis du har lyst til at fejre kærligheden på Valentinsdag den 14. februar - eller på en hvilken som helst anden dag på året - så kommer her et forslag til en smuk og romantisk Valentinskage. Valentinskagen består af en bund af red velvet og ovenpå er der sprøjtet roser af tofarvet frosting.