Scrambled eggs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

15 min

Scrambled eggs er en klassiker på morgenbordet og passer perfekt til en brunch. Scrambled eggs, også kaldet røræg, er en lækker og simpel måde at servere sine æg på.

Ingredienser

4 personer

Antal portioner

Pynt

  • fintklippet purløg
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme. Tilsæt æggeblandingen og varm æggene ved jævn varme i ca. 3 min. under konstant omrøring - indtil æggene har samlet sig og væden er fordampet. Tag panden af varmen og drys med purløg. Server straks.

Tip

Du kan erstatte piskefløden med madlavningsfløde.

Serveringsforslag

Server scrambled eggs med fx rugbrød, tomater, brunch pølser, bacon eller hvad du lige har lyst til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 77 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: