Scrambled eggs
15 min

Scrambled eggs

Scrambled eggs er en klassiker på morgenbordet og passer perfekt til en brunch. Scrambled eggs, også kaldet røræg, er en lækker og simpel måde at servere sine æg på.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Scrambled eggs

Scrambled eggs er en klassiker på morgenbordet og passer perfekt til en brunch. Scrambled eggs, også kaldet røræg, er en lækker og simpel måde at servere sine æg på.

4 personer

Antal portioner

Pynt

  • fintklippet purløg
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme. Tilsæt æggeblandingen og varm æggene ved jævn varme i ca. 3 min. under konstant omrøring - indtil æggene har samlet sig og væden er fordampet. Tag panden af varmen og drys med purløg. Server straks.

Tips

Du kan erstatte piskefløden med madlavningsfløde.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 77 %
Print