Scrambled eggs

Bedømmelse

(30 vurderinger)

15 min

Scrambled eggs er en klassiker på morgenbordet og passer perfekt til en brunch. Scrambled eggs, også kaldet røræg, er en lækker og simpel måde at servere sine æg på.

Ingredienser

4 personer

Antal portioner

Pynt

  • fintklippet purløg
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme. Tilsæt æggeblandingen og varm æggene ved jævn varme i ca. 3 min. under konstant omrøring - indtil æggene har samlet sig og væden er fordampet. Tag panden af varmen og drys med purløg. Server straks.

Tip

Du kan erstatte piskefløden med madlavningsfløde.

Serveringsforslag

Server scrambled eggs med fx rugbrød, tomater, brunch pølser, bacon eller hvad du lige har lyst til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 77 %

Print

Kilde: