Det er altid herligt med nybagt brød til en varm suppe.
Du kan skrue op og ned for kartofler og porrer - mængderne behøver ikke være præcise, og du kan justere med vand og/eller fløde, hvis du synes suppen er for tyk. Hvis du gerne vil have mere smag i suppen, kan du bruge friske eller tørrede krydderurter eller måske cayennepeber eller chili. Du kan også prøve denne spændende kartoffelsuppe , med ny knasende topping.
Suppen kan fryses.
8005 kJ / 1913 kcal
344 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 13,9 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 50,1 % | 10,2 g |
Fedt: | 36 % | 3,4 g |
Smør
|
10 g |
---|---|
Grofthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Kartofler i små tern
|
500 g |
Porrer i ringe - den hvide del (ca. 375 g)
|
3 |
Grøntsagsbouillon
|
¾ liter |
1 dl | |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet hvid peber
|
Bacon
|
150 g |
---|---|
Grofthakket porre - den grønne del (ca. 150 g)
|
1 |
Brøndkarse
|
---|
Groft brød - evt. ristet
|
240 g |
---|