Du kan skrue op og ned for kartofler og porrer - mængderne behøver ikke være præcise, og du kan justere med vand og/eller fløde, hvis du synes suppen er for tyk. Hvis du gerne vil have mere smag i suppen, kan du bruge friske eller tørrede krydderurter eller måske cayennepeber eller chili. Du kan også prøve denne spændende kartoffelsuppe , med ny knasende topping.
Suppen kan fryses.
7931 kJ / 1896 kcal
341 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 14 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 50,6 % | 10,2 g |
Fedt: | 35,4 % | 3,3 g |
Det er altid herligt med nybagt brød til en varm suppe.
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Grofthakket løg (ca. 75 g)
|
|
500 g
Kartofler i små tern
|
|
3
Porrer i ringe - den hvide del (ca. 375 g)
|
|
¾ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde 8% eller 15%
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
150 g
Bacon
|
|
---|---|
1
Grofthakket porre - den grønne del (ca. 150 g)
|
Brøndkarse
|
---|
240 g
Groft brød - evt. ristet
|
---|