Durumhveden har et højt glutenindhold, og kan binde store mængder væde. Den lange hævetid giver et dejligt blødt og saftigt brød, der holder sig frisk lidt længere. Her er har vi valgt at forme det langtidshævede brød som en ring - det gør det velegnet til at servere på et buffetbord, hvor man så kan skære en skive i valgfri størrelse. Langtidshævet brød var ikke så udbredt i 90'erne, hvor denne opskrift er fra - men det blev hurtigt populært.
Det er ikke uden grund vi kalder dette her verdens bedste brød - prøv det!
Det langtidshævede brød kan fryses.
12230 kJ / 2923 kcal
931 kJ / 223 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 15,6 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 75,6 % | 41,4 g |
Fedt: | 8,8 % | 2,2 g |