Der er ikke noget skønnere end friskbagt morgenbrød. Disse nemme koldhævede boller har en lækker krumme og sprød skorpe. Forbered dejen til de langtidshævede boller om aftenen - så er der friskbagt morgenbrød! Du kan som her få koldhævede boller med kærnemælk, eller du kan bruge, hvad du har i køleskabet af syrnede produkter. Eksperimenter også gerne med forskellige meltyper, gryn og kerner - alt fungerer, når du laver dej til koldhævede boller.
Prøv også disse koldhævede boller med surdej.
Form 4 almindelige flutes eller 8 små flutes - bagetiden er den samme.
Bollerne kan fryses. Varm bollerne i ovn eller på en brødrister.
13737 kJ / 3283 kcal
1007 kJ / 241 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 12,9 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 70,5 % | 41,7 g |
Fedt: | 16,6 % | 4,5 g |