Koldhævede boller

Koldhævede boller

60+ min
Fryseegnet
Der er ikke noget skønnere end friskbagt morgenbrød. Disse nemme koldhævede boller har en lækker krumme og sprød skorpe. Forbered dejen til de langtidshævede boller om aftenen - så er der friskbagt morgenbrød! Du kan som her få koldhævede boller med kærnemælk, eller du kan bruge, hvad du har i køleskabet af syrnede produkter. Eksperimenter også gerne med forskellige meltyper, gryn og kerner - alt fungerer, når du laver dej til koldhævede boller.
Mere inspiration

Prøv også disse koldhævede boller med surdej.

Velbekomme!
Tip

Form 4 almindelige flutes eller 8 små flutes - bagetiden er den samme.

Frysetips

Bollerne kan fryses. Varm bollerne i ovn eller på en brødrister.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13737 kJ / 3283 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1007 kJ / 241 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 12,9 % 7,6 g
Kulhydrat: 70,5 % 41,7 g
Fedt: 16,6 % 4,5 g

Ingredienser