Hytteostboller
40 min
•
Arbejdstid: 10 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Lækre og nemme boller med hytteost lavet med kun 5 ingredienser – helt uden mel og gær. Hytteostbollerne består af havregryn, hytteost, æg, valgfrie kerner og lidt groft salt. Du kan hurtigt lave en stor portion, for alle ingredienser skal blot røres sammen med en ske, formes til boller og bages gyldne og lækre - og voila, så har du friskbagte boller klar på under 40 minutter. Perfekte til morgenmad eller som en hurtig snack i madpakken.
Ingredienser
500 g
Hytteost
|
|
---|---|
400 g
Havregryn
|
|
5
Æg
|
|
2 dl
Kerner, fx græskarkerner eller solsikkekerner
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Æg - til pensling
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11552 kJ / 2761 kcal
Næringsindhold pr. 100g
906 kJ / 217 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 23,9 % | 12,7 g |
Kulhydrat: | 39,7 % | 21,2 g |
Fedt: | 36,4 % | 8,9 g |
Relateret video
Lækre og nemme hytteostboller lavet med kun 5 ingredienser – helt uden mel og hævemiddel.
