Her er endnu en dejlig opskrift på grovboller.
Har du ingen foodprocessor, kan du i stedet hakke spinaten, men bemærk at dejen så ikke bliver grøn. Vandet du ikke bruger i food processoren, skal stadig tilsættes til dejen. Du kan forme dejen til flutes og øge bagetiden med ca. 5 minutter.
Spinatbollerne kan fryses. Varm gerne bollerne i ovnen eller på en brødrister.
16196 kJ / 3871 kcal
870 kJ / 208 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 15,9 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 66,8 % | 34,2 g |
Fedt: | 17,3 % | 4,1 g |
Mælk
|
4 dl |
---|---|
Gær
|
25 g |
Frisk spinat
|
100 g |
Vand
|
1 dl |
250 g | |
Groft salt
|
2 tsk |
Solsikkekerner (ca. 1½ dl)
|
75 g |
Fuldkornshvedemel (ca. 1½ dl)
|
100 g |
Hvedemel
|
750 g |
Sammenpisket æg
|
1 |
---|