Spinatboller

Spinatboller

60+ min
Fryseegnet
Denne opskrift på spinatboller spiller bare - uanset om du vil bruge spinatbollerne som morgenboller, som tilbehør til din aftensmad eller som boller til madpakken. Boller med spinat er ikke bare skønne at skue, men de smager også godt, har en dejlig saftig krumme og en sprød overflade. Spis dine grove spinatboller med smør og en skive ost - det er bare lækkert.
Mere inspiration

Her er endnu en dejlig opskrift på grovboller.

Velbekomme!
Tips

Har du ingen foodprocessor, kan du i stedet hakke spinaten, men bemærk at dejen så ikke bliver grøn. Vandet du ikke bruger i food processoren, skal stadig tilsættes til dejen. Du kan forme dejen til flutes og øge bagetiden med ca. 5 minutter.

Frysetips

Spinatbollerne kan fryses. Varm gerne bollerne i ovnen eller på en brødrister.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16332 kJ / 3904 kcal

Næringsindhold pr. 100g

877 kJ / 210 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 16,5 % 8,5 g
Kulhydrat: 66,7 % 34,4 g
Fedt: 16,8 % 4 g

Ingredienser