Ny

Nemme kernestykker med ske

60+ min

Her får du opskriften på de nemmeste og lækreste kernestykker – dejen er rørt lynhurtigt sammen og sat på køl. Dagen efter sætter du blot bollerne på bagepladen med en ske. Genial opskrift, hvis du vil have friskbagte boller flere dage i træk – dejen kan gemmes og bages over flere dage. Ingredienserne kan du skifte ud, så brug blot den type grove mel, mejeri og kerner, du har på hylderne.

Nemme kernestykker med ske
Mere inspiration

Her har du opskriften på flere grove boller med ske.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14545 kJ / 3476 kcal

Næringsindhold pr. 100g

804 kJ / 192 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 14,8 % 7 g
Kulhydrat: 65,6 % 31 g
Fedt: 19,6 % 4,3 g
Tilberedningstip

Du kan udskifte mejeriproduktet med hvad du har i køleskabet. Vælger du et tykkere produkt, så juster mængden af vand. Hvis du fx bruger skyr eller græsk inspireret yoghurt, så tilsæt kun 2 dl af produktet og en ekstra dl vand.

Tip

Når dejskålen er tom, så laver du blot en ny portion dej i skålen. Du skal endelig ikke gøre skålen ren. Dejen, der er tilbage på kanterne virker som surdej, så det næste hold boller bliver kun endnu bedre.

Ingredienser