Flere lækre boller - her med surdej.
Du kan bruge det syrnede produktet du har i køleskabet - og så justere konsistensen med vand. Enten 3 dl kærnemælk eller fx 2 dl skyr eller yoghurt, suppleret med 1 dl vand.
Når dejskålen er tom, så laver du blot en ny portion dej i skålen. Du skal endelig ikke gøre skålen ren. Dejen, der er tilbage på kanterne virker som surdej, så det næste hold boller bliver kun endnu bedre.
14545 kJ / 3476 kcal
804 kJ / 192 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 14,8 % | 7 g |
Kulhydrat: | 65,6 % | 31 g |
Fedt: | 19,6 % | 4,3 g |
Her får du opskriften på de nemmeste og lækreste kernestykker – dejen er rørt lynhurtigt sammen og sat på køl. Dagen efter sætter du blot bollerne på bagepladen med en ske