Her får du opskriften på de nemmeste og lækreste kernestykker – dejen er rørt lynhurtigt sammen og sat på køl. Dagen efter sætter du blot bollerne på bagepladen med en ske. Genial opskrift, hvis du vil have friskbagte boller flere dage i træk – dejen kan gemmes og bages over flere dage. Ingredienserne kan du skifte ud, så brug blot den type grove mel, mejeri og kerner, du har på hylderne. Bemærk også tip om, hvordan du kan bruge hvad du har i køleskabet af mælk, yoghurt etc.r flere dage i træk – dejen kan gemmes og bages over flere dage. Ingredienserne kan du skifte ud, så brug blot den type grove mel, mejeri og kerner, du har på hylderne.
Du kan bruge det syrnede produktet du har i køleskabet - og så justere konsistensen med vand. Enten 3 dl kærnemælk eller fx 2 dl skyr eller yoghurt, suppleret med 1 dl vand.
Når dejskålen er tom, så laver du blot en ny portion dej i skålen. Du skal endelig ikke gøre skålen ren. Dejen, der er tilbage på kanterne virker som surdej, så det næste hold boller bliver kun endnu bedre.
14545 kJ / 3476 kcal
804 kJ / 192 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 14,8 % | 7 g |
Kulhydrat: | 65,6 % | 31 g |
Fedt: | 19,6 % | 4,3 g |
Her får du opskriften på de nemmeste og lækreste kernestykker – dejen er rørt lynhurtigt sammen og sat på køl. Dagen efter sætter du blot bollerne på bagepladen med en ske