Juleboller

Juleboller

60+ min
Fryseegnet
Hjemmebagte juleboller med kanelsmør. Bløde, luftige og med masser af julesmag... Julebollerne er bagt efter tangzhong teknikken - en asiatisk bageteknik, som er blevet vældig populær. Fordelen ved tangzhong metoden er, at dejen binder mere væde, hvilket gør julebollerne ekstra lette og luftige. Og så holder de sig lækre og svampede i længere tid... Bollerne smager af jul og hygge - og køkkenet dufter himmelsk allerede få minutter efter julebollerne er i ovnen... Server julebollerne lune med kanelsmør til.
Mere inspiration

Her er en anden type julebagværk, som også får hele køkkenet til at dufte skønt.

Velbekomme!
Frysetips

Julebollerne er fryseegnede. Efter optøning kan de lunes i ovnen kort før servering. Så er de næsten som nybagte.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14992 kJ / 3583 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1079 kJ / 258 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 8,2 % 5,2 g
Kulhydrat: 63,1 % 40 g
Fedt: 28,7 % 8,4 g
Relateret video
Juleboller

Hjemmebagte juleboller med kanelsmør. Bløde, luftige og med masser af julesmag... Julebollerne er bagt efter tangzhong teknikken - en asiatisk bageteknik, som er blevet vældig populær. Fordelen ved tangzhong metoden er, at dejen binder mere væde, hvilket gør julebollerne ekstra lette og luftige. Og så holder de sig lækre og svampede i længere tid... Bollerne smager af jul og hygge - og køkkenet dufter himmelsk allerede få minutter efter julebollerne er i ovnen... Server julebollerne lune med kanelsmør til.

Ingredienser