Her er en anden type julebagværk, som også får hele køkkenet til at dufte skønt.
Julebollerne er fryseegnede. Efter optøning kan de lunes i ovnen kort før servering. Så er de næsten som nybagte.
14992 kJ / 3583 kcal
1079 kJ / 258 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 8,2 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 63,1 % | 40 g |
Fedt: | 28,7 % | 8,4 g |
Hjemmebagte juleboller med kanelsmør. Bløde, luftige og med masser af julesmag... Julebollerne er bagt efter tangzhong teknikken - en asiatisk bageteknik, som er blevet vældig populær. Fordelen ved tangzhong metoden er, at dejen binder mere væde, hvilket gør julebollerne ekstra lette og luftige. Og så holder de sig lækre og svampede i længere tid... Bollerne smager af jul og hygge - og køkkenet dufter himmelsk allerede få minutter efter julebollerne er i ovnen... Server julebollerne lune med kanelsmør til.