Julebollerne er fryseegnede. Efter optøning kan de lunes i ovnen kort før servering. Så er de næsten som nybagte.
14933 kJ / 3569 kcal
1074 kJ / 257 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 7,3 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 63,6 % | 40,2 g |
Fedt: | 29,1 % | 8,5 g |
Her er en anden type julebagværk, som også får hele køkkenet til at dufte skønt.
Hjemmebagte juleboller med kanelsmør. Bløde, luftige og med masser af julesmag... Julebollerne er bagt efter tangzhong teknikken - en asiatisk bageteknik, som er blevet vældig populær. Fordelen ved tangzhong metoden er, at dejen binder mere væde, hvilket gør julebollerne ekstra lette og luftige. Og så holder de sig lækre og svampede i længere tid... Bollerne smager af jul og hygge - og køkkenet dufter himmelsk allerede få minutter efter julebollerne er i ovnen... Server julebollerne lune med kanelsmør til.
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
|
50 g
Smør
|
25 g
Gær
|
|
---|---|
1 dl
Mælk
|
|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
1 tsk
Kardemommefrø - stødte
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
50 g
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
600 g
Hvedemel
|
Sammenpisket æg til pensling
|
|
---|---|
Mandelsplitter
|
|
Perlesukker
|
Tynde strimler af appelsinskal (usprøjtet)
|
---|
75 g
Blødt smør
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|