Glasuren er lavet med æggehvide, så den ikke løber, når du "tegner" med den. Hvis den smørres på almindeligt, kan den fint laves med vand.
11709 kJ / 2799 kcal
1331 kJ / 318 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 7,1 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 63,8 % | 50 g |
Fedt: | 29,1 % | 10,4 g |
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
300 g |
---|---|
Sukker
|
50 g |
Finthakket mørk chokolade
|
50 g |
Bagepulver
|
3 tsk |
Stødt kanel
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Koldt smør
|
75 g |
Æg
|
2 |
---|---|
1 dl |
2 spsk |
Flormelis
|
125 g |
---|---|
Æggehvide (ca. 2 spsk)
|
1 |
Evt. kakaopulver eller pastafarve
|