Heksefingre til halloween

Heksefingre til halloween

1 timer
At bage heksefingre er et sjovt og hyggeligt halloweenprojekt, som er lettere at lave end det måske ser ud. Tag børnene med i køkkenet og lad dem hjælpe med at fremstille en sjov og uhyggelig overraskelse til dine gæster. Du bestemmer selv, om du vil lave hekse-, monstre- eller troldefingre – eller måske alle tre slags. Du kan også servere ekstra syltetøj til som en ”blodig” dyppelse.
Mere inspiration

Lækker halloween cheesecake med mørk og blodig glaze.

Halloween cheesecake
60+ min
Halloween cheesecake
(37)
Velbekomme!
Tips

Laver du dobbeltportion eller mere, kan du med fordel bruge en foodprocessor til at samle dejen. Tilsæt grøn frugtfarve eller kakaopulver for grønne og mørke heksefingre. Pas på ikke at lave fingrene for store, da de hæver lidt. Hvis du bruger lang tid på at lave heksefingrene, kan dejen blive for varm. Derfor kan du med fordel sætte dem på køl 15 min. inden bagning, så holder de bedre på formen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6293 kJ / 1504 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1873 kJ / 448 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 4,7 % 5,1 g
Kulhydrat: 41,5 % 45,7 g
Fedt: 53,8 % 27,2 g
Relateret video
Heksefingre til halloween

Sammensæt det perfekte Halloweenbord hvor (næsten) alt på bordet kan spises - selv pynten. Tag børnene med i køkkenet og server heksefingre til halloween festen som en sjov og uhyggelig overraskelse for dine gæster.

Ingredienser