Hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe

30 min Hovedret
Nem hokkaidosuppe, som har en fantastisk orange farve, og som ikke er besværlig at lave, da græskarret har beholdt skrællen på. Hokkaidosuppen er både fyldig og krydret - og de sprøde rugbrødsstave og topping af æble, løg og mandler giver en skøn smagsoplevelse. En dejlig græskarsuppe som fryder både mave, mund og øjne. Lav gerne en stor portion hokkaidosuppe, så du har til flere dage med hurtig aftensmad.
Mere inspiration

Dejlig cremet suppe, der smager og giver kulør på spisebordet.

Græskarsuppe
45 min
Græskarsuppe
(65)
Velbekomme!
Tip

Hokkaido- og butternutsquash græskar behøver ikke at blive skrællet, da de har så tynd en skræl. Bruger du andre græskar med grovere skræl, skal du bruge ca. 900 g skrællet græskarkød.

Nem mad til i morgen

En rest hokkaidosuppe kan bruges som sauce til fx fiskefrikadeller eller andet pandestegt, hvor der ikke rigtig er "noget" at lave sauce af.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7449 kJ / 1780 kcal

Næringsindhold pr. 100g

232 kJ / 55 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 12,4 % 1,7 g
Kulhydrat: 56,3 % 7,7 g
Fedt: 31,3 % 2 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise