Hokkaidosuppe

30 min Hovedret

Nem hokkaidosuppe, som har en fantastisk orange farve, og som ikke er besværlig at lave, da græskarret har beholdt skrællen på. Hokkaidosuppen er både fyldig og krydret - og de sprøde rugbrødsstave og topping af æble, løg og mandler giver en skøn smagsoplevelse. En dejlig græskarsuppe som fryder både mave, mund og øjne. Lav gerne en stor portion hokkaidosuppe, så du har til flere dage med hurtig aftensmad.

Hokkaidosuppe
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6697 kJ / 1601 kcal

Energifordeling:
Fiber: 46,8 g
Protein: 12,3 %
Kulhydrat: 58,5 %
Fedt: 29,2 %
Tip

Hokkaido- og butternutsquash græskar behøver ikke at blive skrællet, da de har så tynd en skræl. Bruger du andre græskar med grovere skræl, skal du bruge ca. 900 g skrællet græskarkød.

Nem mad til i morgen

En rest hokkaidosuppe kan bruges som sauce til fx fiskefrikadeller eller andet pandestegt, hvor der ikke rigtig er "noget" at lave sauce af.

Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser