Hokkaidosuppe

30 min Hovedret

Hokkaidosuppen (som har en fantastisk orange farve, da græskarret har beholdt skrællen på) er fyldig og krydret. En dejlig suppe som både smager og mætter godt.

Hokkaidosuppe
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6426 kJ / 1536 kcal

Energifordeling:
Fiber: 46,1 g
Protein: 14,2 %
Kulhydrat: 58,6 %
Fedt: 27,2 %
Tip

Hokkaido- og butternutsquash græskar behøver ikke at blive skrællet, da de har så tynd en skræl. Bruger du andre græskar med grovere skræl, skal du bruge ca. 900 g skrællet græskarkød.

Nem mad til i morgen

En rest hokkaidosuppe kan bruges som sauce til fx fiskefrikadeller eller andet pandestegt, hvor der ikke rigtig er "noget" at lave sauce af.

Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser