Giv græskarsuppen et skud chili, hvis du vil have den til at varme lidt ekstra. Græskarsuppe kan laves med forskellige slags græskar. Du kan også bruge hokkaido eller butternut squash til suppen - disse skal ikke skrælles, men blot vaskes godt inden du fjerner kernerne.
Hvis I laver halloween græskarhoveder, er det oplagt at bruge indmaden til en gang varmende græskarsuppe.
7685 kJ / 1837 kcal
247 kJ / 59 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 11,5 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 6,9 g |
Fedt: | 41,3 % | 2,8 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Se her hvordan du håndterer frisk ingefær.
900 g
Skrællet græskar, fx halloween græskar
|
|
---|---|
2 stilke
Citrongræs
|
|
40 g
Skrællet frisk ingefær
|
|
40 g
Smør
|
|
1½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
2
Laurbærblade
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
Frisk koriander
|
300 g
Groft brød
|
---|