Klassisk græskarsuppe, nem lækker og cremet...
Giv græskarsuppen et skud chili, hvis du vil have den til at varme lidt ekstra. Græskarsuppe kan laves med forskellige slags græskar. Du kan også bruge hokkaido eller butternut squash til suppen - disse skal ikke skrælles, men blot vaskes godt inden du fjerner kernerne.
Hvis I laver halloween græskarhoveder, er det oplagt at bruge indmaden til en gang varmende græskarsuppe.
7685 kJ / 1837 kcal
247 kJ / 59 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 11,5 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 6,9 g |
Fedt: | 41,3 % | 2,8 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Skrællet græskar, fx halloween græskar
|
900 g |
---|---|
Citrongræs
|
2 stilke |
Skrællet frisk ingefær
|
40 g |
Smør
|
40 g |
Grøntsagsbouillon
|
1½ liter |
Laurbærblade
|
2 |
Friskpresset citronsaft
|
3 spsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
2½ dl | |
Frisk koriander
|
Groft brød
|
300 g |
---|