Du kan servere både kødboller, sprødt bacon, brødcroutons og grøntsager i mindre stykker på tomatsuppen. Friske krydderurter er også et godt pift på suppen.
Suppen kan fryses uden pasta.
8569 kJ / 2048 kcal
332 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 16,4 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 62,8 % | 12,3 g |
Fedt: | 20,8 % | 1,9 g |
Lækkert brød, der vil matche tomatsuppen godt.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Løg i grove stykker (ca. 100 g)
|
|
1
Stort grofthakket fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
3
Gulerødder i mindre stykker (ca. 175 g)
|
|
400 g modne tomater eller 1 dåse
Hakkede tomater
|
|
1 tsk
Tørret basilikum
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Tørret pasta, fx minisuppehorn
|
---|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
240 g
Groft brød
|
|
400 g
Blandede grøntsager, fx peberfrugt, gulerødder, bladselleri m.fl.
|