7999 kJ / 1912 kcal
338 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 29,2 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 8,7 g |
Fedt: | 26,9 % | 2,5 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1 liter
Tomatsuppe
|
|
---|---|
400 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
|
250 g
Fintsnittet spidskål
|
|
250 g
Cherrytomater i kvarte
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
2 dl
Fraiche
|
Grofthakket bredbladet persille
|
---|
250 g
Groft brød
|
---|