Vil du lave din egen aspargessuppe , så prøv denne fyldige og cremede klassiker. Aspargessuppe er ofte på bordet når der er "skrub-af-mad", men vi synes at aspargessuppe fortjener at få en plads på hverdagens madplan eller som forret til festlige lejligheder. Trænger du til en dejlig suppe, kan du roligt give dig i kast med denne aspargessuppe opskrift - og nyde den varm med et godt stykke brød.
Har du lyst til lidt knas i suppen, kan du nemt lave brødet til croutoner.
I stedet for friske asparges kan man bruge drænede asparges fra dåse. En dåse på ca. 450 g giver ca. 250 g drænede aspargessnitter.
5196 kJ / 1242 kcal
382 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 11,4 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 46 % | 10,3 g |
Fedt: | 42,6 % | 4,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.