Spinatsuppe med grønne asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

En frisk og supernem suppe med kylling, spinat og grønne asparges. Lige til at komme i forårshumør af.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • strimlede spinatblad

Tilbehør

  • 1 citron (usprøjtet) i både
  • 240 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom spinatbladene i en stor gryde, skru op til kraftig varme og damp spinaten under omrøring, til den falder sammen. Kom den dampede spinat i en sigte og pres væden af - over en skål. Hak spinaten fint og kom den tilbage i gryden sammen med spinatvæden, den krydrede suppe, kyllingekød og løg. Bring suppen i kog - rør af og til. Tilsæt de grønne asparges, salt og peber og kog suppen under omrøring i ca. 1 min. Smag til.

Server suppen med citronbåde og groft flute.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print