Spinatsuppe med grønne asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

En frisk og supernem suppe med kylling, spinat og grønne asparges. Lige til at komme i forårshumør af.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • strimlede spinatblad

Tilbehør

  • 1 citron i både
  • 240 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom spinatbladene i en stor gryde, skru op til kraftig varme og damp spinaten under omrøring, til den falder sammen. Kom den dampede spinat i en sigte og pres væden af - over en skål. Hak spinaten fint og kom den tilbage i gryden sammen med spinatvæden, den krydrede suppe, kyllingekød og løg. Bring suppen i kog - rør af og til. Tilsæt de grønne asparges, salt og peber og kog suppen under omrøring i ca. 1 min. Smag til.

Server suppen med citronbåde og groft flute.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %

Print