8003 kJ / 1913 kcal
338 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 28,2 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 46,8 % | 9,3 g |
Fedt: | 25 % | 2,3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Rensede spinatblade
|
300 g |
---|---|
1 liter | |
Kyllingefilet i tern
|
400 g |
Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
|
4 |
Grønne asparges i mundrette bidder
|
200 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Strimlede spinatblade
|
---|
Citron (usprøjtet) i både
|
1 |
---|---|
Groft flute
|
240 g |