Spinatsuppe med grønne asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

En frisk og supernem suppe med kylling, spinat og grønne asparges. Lige til at komme i forårshumør af.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • strimlede spinatblad

Tilbehør

  • 1 citron (usprøjtet) i både
  • 240 g groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom spinatbladene i en stor gryde, skru op til kraftig varme og damp spinaten under omrøring, til den falder sammen. Kom den dampede spinat i en sigte og pres væden af - over en skål. Hak spinaten fint og kom den tilbage i gryden sammen med spinatvæden, den krydrede suppe, kyllingekød og løg. Bring suppen i kog - rør af og til. Tilsæt de grønne asparges, salt og peber og kog suppen under omrøring i ca. 1 min. Smag til.

Server suppen med citronbåde og groft flute.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %

Print

Andre gode forslag