Spinatsuppe med grønne asparges
30 min
•
En frisk og supernem suppe med kylling, spinat og grønne asparges. Lige til at komme i forårshumør af.
Ingredienser
300 g
Rensede spinatblade
|
|
---|---|
1 liter
Thaisuppe
|
|
400 g
Kyllingefilet i tern
|
|
4
Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
|
|
200 g
Grønne asparges i mundrette bidder
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Strimlede spinatblade
|
---|
Tilbehør
1
Citron (usprøjtet) i både
|
|
---|---|
240 g
Groft flute
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7955 kJ / 1901 kcal
Næringsindhold pr. 100g
336 kJ / 80 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 28,4 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 46,5 % | 9,2 g |
Fedt: | 25,1 % | 2,3 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.