Salat med grillede grønne asparges og stenbiderrogn
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•

Der er både sej og stenbiderrogn i salaten her, der får farve, smag og sprødhed fra de grillede grønne asparges.
Ingredienser
2 dl
Vand
|
|
---|---|
500 g
Lyssejfilet uden skind
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Purløgsdressing
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Grillede grønne asparges
750 g
Grønne asparges
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Havsalt
|
½
Avocado i små tern (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
50 g
Rensede babyspinatblade
|
|
50 g
Saltet, renset stenbiderrogn, lakserogn eller ørredrogn
|
|
1
Limefrugt i både
|
Tilbehør
4 tykke skiver grillet speltbrød (ca. 300 g)
|
---|
Sådan gør du
Purløgsdressing
Grillede grønne asparges
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4070 kJ / 973 kcal
Næringsindhold pr. 100g
181 kJ / 43 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 54,1 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 13 % | 1,4 g |
Fedt: | 32,9 % | 1,6 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
