9333 kJ / 2231 kcal
410 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 28,6 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 41,6 % | 10 g |
Fedt: | 29,8 % | 3,3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Vand
|
2 dl |
---|---|
Lyssejfilet uden skind
|
500 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
2 dl | |
Fintklippet purløg
|
1 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Grønne asparges
|
750 g |
---|---|
Rapsolie
|
2 tsk |
Havsalt
|
1 tsk |
Avocado i små tern (ca. 100 g)
|
½ |
---|---|
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Rensede babyspinatblade
|
50 g |
Saltet, renset stenbiderrogn, lakserogn eller ørredrogn
|
75 g |
Limefrugt i både
|
1 |
4 tykke skiver grillet speltbrød (ca. 300 g)
|
---|