Ca. 50 min. ved 225° - traditionel ovn.
Steg flere kyllingelår (eller steg en hel kylling) - og vælg overlår eller underlår, alt efter hvad du bedst kan lide. Og lav også dobbelt portion af grøntsagssaucen. Pluk kødet fra benene og varm det op i saucen. Server saucen som fyld i tarteletter, eller til en kogt kartoffel.
8733 kJ / 2087 kcal
421 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 33,1 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 30,5 % | 7,6 g |
Fedt: | 36,4 % | 4,1 g |
Her er mere inspiration til nem og lækker aftensmad.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
4
Rensede kyllingeoverlår uden rygben (ca. 700 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Citronpeber
|
1½ dl
Vand
|
|
---|---|
200 g
Ærter
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Citronpeber
|
|
250 g
Grønne asparges i mundrette stykker
|
|
200 g
Slikærter delt på skrå
|
|
50 g
Fintrevet Parmigiano Reggiano
|
|
2 dl
Basilikumblade
|
500 g
Frisk pasta, fx fettuccine - koges
|
---|