Kyllingelår i ovn

Kyllingelår i ovn

55 min Hovedret

Kyllingelår i ovn er en ret for hele familien, og der er noget for alle. Sprøde og krydrede kyllingeoverlår, en cremet grøntsagssauce med sommerens friske grønt og pasta. Ovnstegt kyllingelår smager skønt og kan varieres med de krydderier og grøntsager du bedst kan lide - eller lige har på lager. Det er noget så nemt at lave kyllingelår i fad - og er du mere til kyllingeunderlår end kyllingeoverlår - så bruger du bare det - what's not to like ved ovnbagt kyllingelår.

Mere inspiration

Hjemmelavede flutes passer også så fint til kyllingelår i ovn.

Velbekomme!
Nem mad til i morgen

Steg flere kyllingelår (eller steg en hel kylling) - og vælg overlår eller underlår, alt efter hvad du bedst kan lide. Og lav også dobbelt portion af grøntsagssaucen. Pluk kødet fra benene og varm det op i saucen. Server saucen som fyld i tarteletter, eller til en kogt kartoffel.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11929 kJ / 2851 kcal

Næringsindhold pr. 100g

575 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 28,7 % 9,7 g
Kulhydrat: 42 % 14,2 g
Fedt: 29,3 % 4,6 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser