Her er mere inspiration til nem og lækker aftensmad.
Steg flere kyllingelår (eller steg en hel kylling) - og vælg overlår eller underlår, alt efter hvad du bedst kan lide. Og lav også dobbelt portion af grøntsagssaucen. Pluk kødet fra benene og varm det op i saucen. Server saucen som fyld i tarteletter, eller til en kogt kartoffel.
8755 kJ / 2092 kcal
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 32,8 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 30,8 % | 7,7 g |
Fedt: | 36,4 % | 4,1 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Rensede kyllingeoverlår uden rygben (ca. 700 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
¼ tsk |
Citronpeber
|
¼ tsk |
Vand
|
1½ dl |
---|---|
Ærter
|
200 g |
2 dl | |
Groft salt
|
½ tsk |
Citronpeber
|
½ tsk |
Grønne asparges i mundrette stykker
|
250 g |
Slikærter delt på skrå
|
200 g |
Fintrevet parmesanost
|
50 g |
Frisk basilikum
|
2 dl |
Frisk pasta, fx fettuccine - koges
|
500 g |
---|