Ca. 1 time ved 175° - traditionel ovn.
16516 kJ / 3947 kcal
600 kJ / 143 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 28,6 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 21,9 % | 7,7 g |
Fedt: | 49,5 % | 8 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
8
Kyllingelår (ca. 1300 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør
|
2
Gulerødder i tern (ca. 150 g)
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
4
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1½ tsk
Røget paprika
|
|
1½ tsk
Stødt ingefær
|
|
1 tsk
Stødt gurkemeje
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
300 g
Hokkaido græskar i tern (ca. 2 x 2 cm)
|
|
2 dl
Basmatiris
|
|
75 g
Lyse rosiner
|
|
4¼ dl
Hønsebouillon
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
---|