16618 kJ / 3972 kcal
604 kJ / 144 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 29 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 21,8 % | 7,7 g |
Fedt: | 49,2 % | 8 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Kyllingelår (ca. 1300 g)
|
8 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Smør
|
25 g |
Gulerødder i tern (ca. 150 g)
|
2 |
---|---|
Stort finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
4 |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Røget paprika
|
1½ tsk |
Stødt ingefær
|
1½ tsk |
Stødt gurkemeje
|
1 tsk |
Stødt kanel
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Hokkaido græskar i tern (ca. 2 x 2 cm)
|
300 g |
Basmatiris (ca. 2 dl)
|
160 g |
Lyse rosiner
|
75 g |
Hønsebouillon
|
4¼ dl |
2 dl |