Krydrede bagte ris med kylling og græskar
1 time 45 min
•
Arbejdstid: 45 min
•

En krydret gryderet med kylling og græskar - fyldt med skønne krydderier som ingefær, kanel og paprika.
Ingredienser
8
Kyllingelår (ca. 1300 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør
|
2
Gulerødder i tern (ca. 150 g)
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
4
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1½ tsk
Røget paprika
|
|
1½ tsk
Stødt ingefær
|
|
1 tsk
Stødt gurkemeje
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
300 g
Hokkaido græskar i tern (ca. 2 x 2 cm)
|
|
2 dl
Basmatiris
|
|
75 g
Lyse rosiner
|
|
4¼ dl
Hønsebouillon
|
Tilbehør
2 dl
Yoghurt 10%
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16520 kJ / 3948 kcal
Næringsindhold pr. 100g
601 kJ / 144 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 28,6 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 21,8 % | 7,7 g |
Fedt: | 49,6 % | 8 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
