Gør din teriyaki vegansk eller vegetarisk, og server den med tofu eller stegt ost fx. halloumi.
9784 kJ / 2338 kcal
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 24,2 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 53,1 % | 14,5 g |
Fedt: | 22,7 % | 2,8 g |
450 g
Kyllingelårfileter
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
|
2
Gulerødder, skåret i strimler
|
|
250 g
Broccoli i buketter og skiver
|
|
3
Fed hvidløg i skiver
|
|
½ dl
Teriyakisauce
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
1 tsk
Sambal oelek
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
320 g
Løse ris, parboiled (4 dl)
|
|
---|---|
3
Forårsløg i skiver
|