Kør dine havregryn i en hurtighakker, hvis du vil have en lidt finere masse. Det kan med fordel gøres med grovvalsede havregryn, men også med nogle finvalsede økologiske havregryn, da de kan være lidt hårde at tygge. Det er også nemmere at trille kuglerne i havregryn, der er findelte. Havregrynskuglerne kan opbevares i køleskabet i ca. 4 døgn.
Tilsæt evt. en smule rom for at få nogle havregrynskugler, der minder lidt om romkugler
8584 kJ / 2052 kcal
1866 kJ / 446 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,8 g |
Protein: | 4,9 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 48 g |
Fedt: | 51,4 % | 25,9 g |
175 g
Finvalsede havregryn (ca. 5¾ dl)
|
|
---|---|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
4½ spsk
Kakaopulver (ca. 25 g)
|
|
100 g
Blødt smør
|
|
2 spsk
Vand, kaffe eller juice
|
ca. 1 dl
Kokosmel, flormelis eller kakao
|
---|